14 Nisan 2014 Pazartesi

Mobil ve Tabletlerden Youtube'a Video Nasıl Yükliyebiliriz?



Tablet veTelefonlardan youtube video yüklemenin en hızlı yolu youtube uygulamasını tabletinize veya telefonunuza yüklemektir. güncel akıllı telefon ve tabletlerde youtube uygulaması yüklü olduğundan birçok kişi yeniden uygulama yükleme gerekmeden youtube video yükleyebilir.

Youtube video yüklemeniz için öncelikle sosyal ağlarda bir e-maildi ama youtube ise google e-mail hesabınızın olması gerekiyor. google email hesabınız varsa youtube uygulamasını açın kullanıcı girişi yapın. Tablet'ten ve telefonlardan youtube'a nasıl video yükleneceğini kısaca anlatmaya çalışalım.

Android işletim sistemi kullanan tablet ve telefon'larda youtube uygulamasına giriş yapıyoruz anasayfa ekranına geliyoruz. Sol üstteki üst üste üç çizgiye dokunun ve yüklenenler  tıklayın. Sonraki ekranda üstte yükleme simgesi altı çizgili yukar ok işaretini göreceksiniz. ve dokunuyoruz veya tıklayn  tıkladığınızda tablet veya telefonlarınızda altı çizgili yukar ok işaretini dokunduğunuzda tablet veya telefonunuzdaki sizin cihazınızda kayıtlı videoyu seçecek ve yükleme işlemine başlayacaksınız. yükleme işlemi bittiğinde videonuza başlık, açıklama gibi bilgileri giriyoruz. bu şekilde videolarınızı youtube'da yayımlanmasını sağlarız.



iphone veya ipad'lerde yani İos işletim kullananlar ise daha hızlı bir yöntemle videolarını youtube yükleyebilirler. iphone veya ipad'lerde fotoğraflar uygulamasına giden iphone veya ipad'lerde kullanıcıları videoyu seçip dosya paylaşım simgesine tıkladıklarında youtube seçtikten sonra google email üyelik bilgilerini ve video başlık, etiket, açıklama vs. bilgilerini girdikten sonra youtube'a video yüklenir.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.



Hiç yorum yok: