30 Nisan 2014 Çarşamba

Skype Kişi Ekleme Nasıl Yaparız?


Skype hesabınıza kişi veya kişileri nasıl ekleriz. Skype'de sildiğimiz kişileri de tekrar ekleyebiliriz veya yeni kişi ekleyebiliriz. şimdi başlayalım skype uygulamasını açın skype hesabınıza giriş yapın. skype'de açılan ekranda yani anasayfada soldaki kişi listenizin yani arkadaşlarınızın olduğu bölümün hemen altında bir kişi ekle yazısını göreceksiniz. Skype'de arkadaş eklemek için bu kısmı kullanılır. size alttaki resimnler ile kişi nasıl eklenir onu gösterecem.



skype'deki kişileri bulun yazısının hemen altındaki arama bölümüne aramak istediğimiz kişinin adını soyadını, e-mail (e-posta adresi) ya da aradığımız kişinin biliyorsanız skype hesab bilgilerini yazıp enter'a basınız. Skype'de bu ekrana ara dediğinizde sonuçlar içerisinde aradığımız kişiyi bulunca da aşağıdaki resimde gösterdiğimiz gibi üzerine tıklıyoruz veya enter tuşuna basıyoruz. karşımıza gelen ekranda sağda en üstte kişilere ekle seçeneğine tıklarız.



Skype'de kişi listesine ekle dediğinizde skype uygulamasında karşımıza çıkacak uyarı mesaj ekranı gelecektir. üstteki resimde belirttiğim gibi istediğinizde bir mesaj ekleyebiliriz. mesajınızıda yazdığınızda kişi sizi tanıyabilmesi için sizi tanıtan anlamlı mesaj atmanınızı size tavsiye ederim. mesajınızı yazdınız ve gönder butonuna basarız veya enter tuşuna basınız. gönder dediniz ve sonra arkadaşlık talebimiz karşı tarafa iletilir. Eklemek istediğiniz kişi eğer kabul ederse artık listemizde gözükecektir sol taraftaki kişi listesinde ve artık karşılıklı kamera açabilir ve sohbet edebiliriz veya sesli konuşma yapabilirsiniz. Skype hakkında detaylı bilgi alabilmek için diğer skype yazılarıma bakmak için tıklayın.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: