22 Nisan 2014 Salı

Skype Tanımadığım Kişiler Mesaj Atmasını Nasıl Engellerim?



Skype kişi listenizde olmayan kişi veya kişiler hem mesaj atabilir hem de sizi arayabiliyorlar. Skype'de tanımadığınız kişi veya kişilerin size mesaj atmasını istemiyorsanız. skype uygulamasında gizlilik ayarları bu durumu halledebilirsiniz. Skype'de bahsedeceğim ayar hem listenizde ekli olmayan kişi veya kişilerden gelen sesli, görüntülü hem de mesajları engellemenizi sağlayacaktır. Skype'de tek bir seçeneği seçerek listenizde olmayan kişi veya kişilerden gelen mesajları, sesli ve görüntülü aramaları kapatabilirsin. Skype'de bunu yapabilmek için üst menüden araçlar => seçenekler sonra da gizlilik'i tıklayın ve seçtikten sonra herkesin benimle iletişim kurmasına izin ver veya sadece kişi listemdekilerin benimle iletişim kurmasına izin ver seçeneklerini işaretleyebiliriz. Size alttaki resimde seçenekleri gösterdim burada istediğiniz seçeneği seçebilirsiniz.



 Skype'de bu konu başlığı tanımadığımız kişi veya kişilerden gelen skype mesajlarını, sesli ve görüntülü görüşmelerini engelleme olduğu için bize uygun olan seçenek olan sadece kişi listemdekilerin benimle iletişim kurmasına izin ver seçeneğini işaretleyip kaydet diyoruz ve menüşeri kapatıyoruz.

Skype'de eğer istediğin sadece ve sadece listenizde olmayan kişilerden gelen anlık mesajşarı engellemek için üst menüden araçlar => seçenekler sonra da gizlilik'i tıklayın ve seçtikten sonra o zaman anlık mesajlar  & sms bölümünden anlık mesaj seçeneklerine girip sadece kişi listemdekilerin bana anlık mesaj göndermesine izin ver seçeneğini işaretliyoruz. İşaretledikten sonra kaydet diyoruz ve açılan pencereyi kapatıyoruz. Artık bu gizlilik ayarları ile sizi istemediğiniz kişiler sizde ekli olmayanlar rahatsız edemeyecektir.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: