26 Mayıs 2014 Pazartesi

Foursquare Hesap Silme Nasıl Yapılır?


Foursquare uygulamasını kullandınız ve check-in, mekanlara fotoğraflar yüklediniz ve bunları sosyal ağlarınızda paylaştınız. Lakin çeşitli nedenlerden dolayı bu Foursquare hesabın kapatılması gerektiğine kanaat getirip silmeyi seçtiniz ve bu Foursquare hesabını silmeyi nasıl yapacam diye düşünmeyin. foursquare hesabınızı nasıl sileceksiniz?

Size verdiğim bu linke tıklıyorsunuz foursquare hesap silme linki; https://tr.foursquare.com/delete_me

Verdiğim linke tıkladıktan sonra foursquare uygulamasından neden ayrılıyorsun sorusu için bir seçenek işaretledikten sonra emin misin başlığı altındaki uyarıyı okuyunuz. Uyarıya göre foursquare hesabını kapatma işlemini gerçekleştirin ama burada dikkat edeceğiniz bir şey Foursquare hesabınızı silme geri dönüşsüz bir işlemdir. Yani Foursquare hesabınızda ne var ne yok herşey silinir ve bir daha bu Foursquare hesabı geri açamazsınız ve hesabınız tamamen silinir tarih olur kısaca diyelim. Foursquare hesabınızı silmede alttaki resim gibi görüntü gelecek burada


Bu çıkan uyarıyı okuyup anladıktan sonra delete account (hesabı sil) butonuna tıklayoruz ve foursquare şifresini girin tamam diyoruz ve artık foursquare hesanızı yani üyelik iptali yapmış olursunuz.


Hiç yorum yok: