15 Mayıs 2014 Perşembe

Foursquare Nasıl Üye Olunur?

Uygulama Nasıl İndirilir?

Foursquare uygulamasının resmi sitesi foursquare.com üzerinden veya mobil cihazlarına indirdiğiniz foursquare uygulamasından kayıt olursunuz.

Foursquare uygulamayı indirmek için foursquare uygulama indirme adresi indirmek için buraya girin ve android, ios (iphone), Windows phone veya diğer işletim sistemleri Ayrıca BlackBerry, Symbian, Series 40 and Meego, WebOS, Windows 8, veya mobil sitesinden: m.foursquare.com'da.için uygulamayı indirebilirler.

Foursquare uygulamasına kayıt olmak için E-posta ile kayıt ol diyoruz veya diğer seçenekler ise facebook veya google plus hesabıyla kaydol diyerek kayıt yapabilirsiniz. Foursquare uygulamasını e-postayla kaydı kısaca göstermeye çalışacağım.


Foursquare üyelik ekranında kayıt bilgilerinizi girin ve e-posta adresinizi doğru yazın ve unutmayacağınız bir şifre belirliyoruz. Ardından kayıt ol butonuna tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra Foursquare üyeliğinizi ilk aşaması bitmiş oluyor. ikinci aşamada ise e-posta adresinize açın ve Foursquare adresinden gelen aktivasyon e-mail (e-posta) doğrulaması yapmanız gerekiyor.




Eposta aktivasyonunu yaptınız artık Kaydınız hazır olacak ve foursquare sitesine giriş yapıyoruz. Foursquare uygulamasını mekanlar hakkında yorumlar yapabilir, puan verebilir, check-in yaparsınız, yer bildiriminde bulunabilirsiniz. Foursquare uygulamasını detaylı öğrenebilirsiniz. 

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: