1 Mayıs 2014 Perşembe

Skype Kişi Silme Nasıl Yapılır?


Skype'de birini silmek için ilk başta skype uygulamasını çalıştırın ve skype hesabınıza giriş yapın. ve anasayfada sol tarafta kişi listesini göreceksiniz. bu ekranda silmek istediğiniz kişiyi ister arayarak ister kişi kartında göründüğünde silme işlemine başlayalım. skype anasayfasında eğer imleçle aşağıya inerek bulmakta zorluk çekerseniz hemen kişi listesinin üstündeki bul kısmını kullanarak kişiyi bulabilirsiniz. Skype'de silmek istediğiniz kişi kartına geldiniz. şimdi mouse ile üzerine gelin ve sağ tıklıyoruz. Aşağıdaki resimde göstermiş olduğum gibi mouse'a sağ tıkladığınızda en alt seçenek olarak kişilerden kaldır seçeneğini göreceksin.





Skype'de işte bu bizim aradığımız kişi silme olayı. Kişilerden kaldır'a tıkladıktan sonra ise karşımıza  uyarı ekranı gelecek kişiyi kaldır? diye bir ekran gelecek ve o skype ekranında onayınızı isteyecek.




Tamam ya da iptal seçeneğine tıklayarak işlemi tamamlayın. skype'de biz bu bölüme skype'den kişi silmek için geldiğimiz için çıkan uyarı ekranına tamam diyoruz ve işlemi sonlandıracağız.  bu şekilde skype'den birini silme işlemini yapmayı öğrendik öğrendik. Skype kullanımı ve ayarlarıyla ilgili diğer konulara ulaşmak için tıklayınız.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: