31 Mayıs 2014 Cumartesi

Foursquare Mail Adresi Nasıl Değiştirilir?


Foursquare mail adresi değiştirmek için yapmamız gereken foursquare sitesinden sağ üst köşesinde profil isminizin yazılı olduğu yere gelin ve üzerinde farenizi bekletiyoruz. Açılır menüde ayarlar diyoruz ve gelen ekrandan e-posta bölümünden bu işlemi gerçekleştiririz.

Foursquare uygulamasında yani android ve İOS işletim sisteminde e-posta adresi değiştirmek istiyorsanız bunu da menü tuşu basıp ayarlar diyoruz ardından hesap ayarlarına basıyoruz ardından profil seçeneğinden bu yolu izleyerek bu işlemi yapıyoruz.

Foursquare uygulamasında mail adresimi unuttum ve giriş yapamıyorum derseniz daha önce kaydetmişseniz cep telefonu numaranızı yazarak giriş yapabiliyoruz. Foursquare'de cep numaranız yoksa şifremi unuttum bölümüne gidiyoruz ve şimdiye kadar kullandığınız mail adreslerini tek tek deneyip şifre sıfırlamaya uğraşıyoruz. Foursquare uygulamasında şifre sıfırlama kodu e-mail adresinize gönderilmiştir uyarısını alırsanız mail adresinizi bulmuş olursunuz ve hemen e-mail adresinize gidin ve E-mailinizi açın ve sıfırlama işlemini yapıyorsunuz. Foursquare'de bunun dışında maalesef e-mailinizi ve telefon numaranız dışında başka bir yöntem ve çözüm yolu yoktur.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: