20 Mayıs 2014 Salı

Foursquare Uygulamasını Twitter'a ve Facebook'a Bağlama Nasıl Yapılır?


Foursquare uygulamasını facebook ve twitter ile nasıl ilişkilendirebilirsiniz. Bunu yaptığınızda hesaplarınızı birbirine bağlayacağız ve her check-in yapışınızda yer bildirimlerinizin twitterda, facebookta paylaşıldığını göreceksiniz.

Foursquare uygulamasını  facebook'a hesabını bağlamak

Yer bildirimlerinizin facebook'ta paylaşılmak için foursquare hesabınızı facebook hesabınıza bağlayın ve check-in'lerinizi anında paylaşmak için foursquare sitesine girin ve anasayfada altta facebook hesabını bağla butonuna tıklayoruz. Facebook hesabı ile Senkronizasyon işlemi için şifre, izin istenecek ve onayladığınızda artık hesabınızı facebook hesabınıza bağlamış olursunuz.

Foursquare uygulamasını twitter hesabını bağlamak

Foursquare sitesine giriş yapıyoruz anasayfada twitter hesabını bağla butonuna tıklıyoruz ve çıkan ekranda twitter bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Twitter bilgilerini girdikten sonra Foursquare uygulamaya izin ver diyerek hesabınızı birbirine bağlamış olursunuz. Check-in'lerinizi her yer bildirimi yaptığınızda twitter'da "paylaşım yazısı...." şeklinde tweet atılacak sizin adınıza, bulunduğunuz mekan bilgileri ve yorumları yazacaktır.

Foursquare mobil uygulama yardımıyla hesabını facebook ve twitter'a bağlamak

Foursquare uygulamasını açıyoruz ve anasayfada menü tuşuna basıyoruz ve gelen ekranda ayarlar diyoruz. Diğer ağlarla paylaşım menüsüne giriş yapın ve facebook'u ekle veya twitter ekle butonlarına tıklayarak hesaplarınızı birbirine bağlayabilirsiniz. bu şekilde Foursquare uygulamasını eklemiş olursunuz. İster masaüstü, tablet, notebook isterseniz telefonlarınızla bu işlemi yapabiliyoruz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: