9 Mayıs 2014 Cuma

WhatsApp'ta Gelen Dosya Ayarları Nasıl Yapılır?



WhatsApp'ta gelen dosya ayarlarını yapmak ara sıra gerekiyor. Eğer diyelimki bu ayarlamaları yapmassak ve kotalı internet tarifeniz varsa, kotalı internet tarifeniz aşımında ekstra ücret ödeme gerekiyorsa bu konuda sorun yaşayabilirsiniz. Lakin internetiniz sınırsızsa bu dosyaları otomatik almayı (indirmeyi) tercih edebilirsiniz. Şimdi size bu ayarlamaların nasıl yapıldığı sırası ile anlatayım.

Android işletim sistemli telefonlarda menü tuşu basınız ardından ayarlar seçeneğinden sohbet ayarları adres olunu izleyin medyayı otomatik indir seçeneğine dokunun. çıkan menüde internet kullanımınızın türüne göre seçenekler yapınız. örneğin modeme bağlanarak internet kullanıyorsanız wi-fi'ye bağlıyken seçeneğine tıklayın ve görüntü, ses, video linklerinde değiliklikler yapabilirsiniz. Bu linkleri kaldırırsanız wi-fi'ye bağlı olduğunuzda size bu dosyalar otomatik olarak gelmeyecektir.




Şayet mobil internet kullanıyorsanız whatsapp sizi düşünerek ses, video linklerini kaldırmış. Bunlar daha fazla MegaByte tüketimine neden olduğundan işaretleyip işaretlememek takdirinize bırakmıştır. Şayet Whatsapp'ta tarife sıkıntınız olmayacak ve listenizde ekli kişiler tarafından size gönderilen dosyalardan yana sıkıntınız yoksa hepsini seçip işaretleyebiliriz. Whatsapp'ta seçenekleri seçtikten sonra tamam dediğinizde gelen dosya ayarlamalarının hepsini yapmış olursunuz. Whatsapp'ta gelen dosya ayarları kotalı internet kullananlar iççin önemlidir. şayet koto yoksa tüm seçenekleri seçebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: