22 Mayıs 2014 Perşembe

Foursquare Uygulaması ile Bağlantılı Twitter ve Facebook Hesabını Değiştirme Nasıl Yapılır?


Foursquare uygulaması ile ilişkilendirilmiş diğer sosyal medya hesaplarını yani Facebook ve Twitter nasıl değiştireceğinizi anlatacağız.

Bilgisayarınızdan internet browser'ına giriş yapıyoruz ve adres satırına bu linki yazın veya tıklayın. https://tr.foursquare.com/settings/sharing adresine giriş yapın ve twitter ya da facebook hesabınızın bağlı olduğunu  ekranda göreceksiniz. Buradan hangisini twitter ya da facebook hesabınızının değiştirmek istiyorsanız disconnect diyorsunuz ve unlink your facebook account şeklinde çıkan butona tıklayın ve bağlantıyı kaldırmış olursun facebook'u ve sonra da add facebook diyoruzve yeni facebook hesap bilgilerinizi giriş yapıp bağlıyorsunuz ve aynı şekilde disconnect diyorsunuz ve unlink your twitter account şeklinde çıkan butona tıklayın ve bağlantıyı kaldırmış olursun ve add twitter diyerek yeni twitter hesabınızı bağlayorsunuz.

Akıllı telefonlardan ve tabletlerden foursquare uygulamasından giriş yapınız. Foursquare anasayfa giriş yapın ardından menü seçin ve diğer ağlarla paylaşım diyoruz ve çıkan ekranda facebook yada twitter hesabınızın altındaki bağlantıyı kaldır yazısını tıklayın ve kaldırmış olursunuz. Sonra yeni sosyal medya hesabınızı twitter ekle, facebook ekle butonlarına tıklayarak foursquare hesabınıza ilişkilendirebilirsiniz.

Foursquare uygulamasında check-in'lerim başka twitter ve facebook gibi sosyal ağlarda paylaşılıyor ise yukarıdaki yazımdaki işlemleri yaparsanız bu şekilde başka facebook ve twitter hesanında takip ettiklerinde sorunları çözülecektir.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: