17 Mayıs 2014 Cumartesi

Foursquare Yeni Mekan Ekleme ve Düzenleme Nasıl Yapılır?


Foursquare uygulamasında kayıtlı milyonlarca mekan/yer bulunmaktadır. Foursquare gittiğiniz bir yerde mekan bildirimi yapmak istediğinizde mekanın check-in listesinde bazen olmadığını görebilirsiniz. Yeni açılan mekanlarda meydana karşılaşılan bu problemle mekan ekleyerek bu sorunu halledebilirsiniz. Foursquare mekan eklemeniz durumunda o mekan check-in listesine eklenir ve Foursquare uygulamasını kullanan kullanıcılar orada yer bildirimi yapabilirler. Size şimdi bunun nasıl yapılacağından kısaca bahsedelim.
https://tr.foursquare.com/add-place Foursquare site adresine giriş yapınız ve mekanın adını, mekan adresini, mekan ilçesini, mekan ilinidoğru şekilde yazın. Foursquare uygulamasında haritada yerini gösterin ve diğer bilgileri de girdikten sonra en altta save yani kaydet butonuna basarak kaydedin. eğer kaydedilecek yerin sahibi sizseniz özellikle doğru bilgi ve doğru harita bilgisi vermeye özen gösteriniz tavsiye edilir. Forsquare uygulaması ilerki dönemlerde çok daha işlevli hale gelecek ve herkesin kullandığı kullanışlı bir uygulama olacak. Foursquare uygulamasında girilen mekanınızı doğru bilgiler girin ki insanlar zorluk çekmeden size gelebilsinler.

Foursquare uygulamasından mekan eklemeyi yapabilirsiniz. Yer bildirimi yapar gibi yapın ve arama bölümüne mekanınızın ismini yazıyorsunuz ve arama bölümünde aratıyorsunuz. Foursquare uygulamasında arama sonuçlarında mekan isminiz yoksa en aşağı iniş yapıyoruz listelenmemiş mi? buradan check'in yapmak için mekan ekle yazısına dokunuyoruz ve mekan bilgilerini doğru bir şekilde girmeye başlayoruz.

Foursquare uygulamasında mekan bilgilerini yanlış girdiyseniz size düzenleme imkanı sunuyor. Foursquare uygulamasında mekan bilgileri yanlış görürseniz düzenleme öner diyoruz ve doğru bilgileri girip mekanın düzenlenmesi isteğinde bulunabilirsiniz. Foursquare uygulamasında bu şekilde yer ve mekan ekleyebiliyoruz.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti
Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok: