7 Mayıs 2014 Çarşamba

WhatsApp'ta Mesajlaştığın Kişi ile Mesajlarını Silme Nasıl Yapılır?



Whatsapp uygulamasında tek tek mesajlarınızı silme nasıl yapılır ve bir kişiyle aranızdaki tüm mesajları silme nasıl yapılır bu konuları size anlatmaya çalışacağım.

Android işletim sistemli telefonlar için örnek verecek olursak bir kişiyle yazışma sekmesine girin. Whatsapp menü tuşuna basıyoruz. Açılan seçeneklerden konuşmayı temizle diyoruz. Fakat konuşmayı temizle görünmüyorsa diğer yazısına tıklayın ve çıkan ekranda konuşmayı temizle'nin görünmesini sağlayoruz. Whatsapp mesajlaşmasını temizle yap dediğinizde bu konuşmadaki tüm mesajları temizlemek isteidiğinizden emin misiniz? uyarı sorusuna ok diyoruz ve o kişiyle aranızdaki tüm mesajlarınızı,fotoğraflarınızı ve videolarınızı yani yazı geçmişini silmiş oluruz.


Whatsapp uygulamasında bir kişiyle aranızdaki herhangi bir mesajı (konuşmayı) silme işlemini yapmak için silmek istediğiniz mesajın (yazınınü) üzerinde parmağınızı basılı tutun veya seçme işlemini yapıyoruz ve üstte çıkan seçenekten çöp kutusu ikonuna tıklayoruz. ve bu şekilde tüm mesajları değil sadece silmek itediğiniz mesajı silersiniz.


"mesaj veya yazı içeriği" yazışma yazdığınız tarafından gelen mesajı sil? şeklinde uyarısı mesaj ekranı soru soracaktır. Whatsapp'ta çıkan ekrandakı uyarıya evet dediğinizde o kişiyle aranızda belirlediğiniz veya seçtiğiniz mesaj veya mesajları silebiliriz.



Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.



Hiç yorum yok: