8 Mayıs 2014 Perşembe

WhatsApp'ta Toplu Mesaj Silme ve Geçmişi Temizleme Nasıl Yapılır?



Android işletim sistemi yüklü akıllı telefonlarda toplu mesaj silme işlemi için whatsapp uygulamasını açın ve menü tuşuna basın ayarlar kısmına basıyoruz. Sohbet ayarları sekmesine gidiyoruz tüm konuşmaları sil dediğinizde tüm konuşmaları ve mesajları slmek istediğinzden emin misiniz? şeklinde uyarı ekranındaki soruya ok diyoruz ve tüm yazıştığınız listenizdeki arkadaşlarla yaptığınız yazışmalar (mesajlar), Resimler, Videolar, sohbetler silinmiş olacaktır.


Tüm konuşmaları temizle dediğinizde hem herkesle olan mesajlarınız silinecek hem de mesaj gruplarından çıkış yapmış olursunuz. 



İphone akıllı telefonlarda whatsapp uygulamasını çalıştırın ve ayarlar'a basınız aşağıya doğru kaydırın. Tüm sohbetleri sile tıklıyoruz ve tüm sohbet geçmişinizi silebilirsiniz. Whatsapp'ta tüm konuşmaları temizlemek ve gruplardan da ayrılmak isterseniz sohbetler ekranından sol üst köşedeki düzenle'ye basınız ve sağ üst köşede hepsini sil'e tıklarsanız whatsapp'ta bu işlemi yaptığımızda hem mesaj( yazışmalarımızı) geçmişinizi silmiş oluruz hem de mesaj gruplarından çıkış yapmış oluruz.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: