18 Mayıs 2014 Pazar

Foursquare'de Mekan Hakkında Yorum Yapma ve Silme Nasıl Yapılır?


Foursquare'de Mekan Hakkında Yorum Yapma
Foursquare uygulamasında mekan veya mekanlar hakkında yorum yazısı yazmak çok kolaydır. Foursquare bir mekana check-in yapıp veya yapmamanız, foursquare uygulamasına kayıtlı üyesi olduğunuzda hem resmi sitesinden hem de Foursquare uygulamasından yorum veya yorumlar yapabiliyoruz. Foursquare uygulamasında diğer sosyal medyalarda olduğu gibi yorumunuz hakaret içermemelidir. Foursquare mekanı anlatabilir veya tarif edebilirsiniz.

Foursquare uygulamasında mekanlar ve yerler hakkında yorum yapmak için yorum yapmak istediğiniz mekanın adını arama bölümünden arıyoruz veya check-in yapabilirsiniz. Arama yaptığınız bir mekanı bulduktan sonra siteden başkaları için bir tavsiye bırak bölümüne, uygulamada ise bir tavsiye bırak bölümüne yorum yazısı yazabilirsiniz. Foursquare uygulamasında yorum yazısı yazdıktan sonra yayınla seçeneğini basınız.

Foursquare yorum silme

Foursquare uygulamasında sizin kendi yorumlarınızı sadece silme işlemini yapabilirsiniz. Lakin bir mekan sahibiyseniz ve işletmeniz hakkında kötü ve istenmeyen eleştiriler, yorumlar yapılmışsa bunları kesinlikle silemiyorsunuz. Foursquare'de mekan yorumlarını şikayet edebilirsiniz. Silme yazısının yanındaki raporla yazısıyla yapabilirsiniz. Foursquare uygulamasında yorumun nasıl silindiğine gösterelim.




Foursquare uygulamasında yorum yaptınız ve silmeye karar verdiniz ve tavsiye yorumu yaptığınız yere gidiyoruz ve yazdığınız yazının üzerine geliyoruz, beğen, düzenle, raporlar, sil seçeneklerinden sil'e bastığınızda yorum silinecektir. Foursquare uygulamasında mekan'a geliyoruz ve menü tuşuna basıyoruz sil'e basıyoruz. ve tavsiyeyi silmek istediğinize emin misiniz diye ekrana uyarı mesajı geliyor ve evet dediğinizde tavsiye yorumunuz silinmiş olacaktır. bu şekilde tavsiye yorumunuz silebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: