16 Mayıs 2014 Cuma

Foursquare'de Yer Bildirimlerine Güncel Fotoğraf Ekleme Nasıl Yapılır?

Foursquare uygulamasında check-in yaptınız ve sonra yeni fotoğraf ekleme yapabiliriz. Foursquare uygulamasında nasıl yüklendiğine gelince bunun için foursquare uygulaması açın ve yer bildirmi yapılan yere tıklayın ve üstteki fotoğraf ekleme simgesine yani ikonuna tıklayın.



Fotoğraf simgesine tıkladığınızda kamerayı kullan seç ve ardından galeriden seç seçenekleri çıkar. Foursquare o an fotoğraf çekip yayınlayacaksanız kamerayı kullan diyoruz ve fotoğraf çektikten sonra kaydet diyoruz. bu fotoğrafı herhangi birinin görmesine izin ver seçeneğini isterseniz kaldıra bilirsiniz. aynı ekranda herkes görsün isterseniz kaldırmamanız tavsiye ederim. ve ayarlarınızı yaptıktan sonra ok diyoruz. Foursquare uygulamasında Check-in yaptığınız yerde yeni fotoğrafınızı böylelikle paylaşma nasıl yapıldığını veolduğunu görmüş oldunuz. Foursquare uygulamasında aynı yerde yeni yer bildirimine ihtiyaç duymadan bu işlemi yapmış oldunuz.

Windows ve Linux tabanlı işletim sistemlerinde foursquare sitesine fotoğraf yükleme yoktur ve sadece Foursquare sitesine giriş yapıyoruz ve fotoğraf yükleme yapabiliriz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: