14 Mayıs 2014 Çarşamba

WhatsApp'ta Çoklu Konuşma Nasıl Yapabiliriz?


WhatsApp uygulamasında çoklu konuşma olarak ifade ettiğimiz grup sohbetleri oldukça kolaydır. WhatsApp uygulamasında en fazla 50 kişi ekleyebiliriz. WhatsApp uygulamasında grup sohbetleri için whatsapp açın ve anasayfada android işletim sistemli akıllı telefonlarda menü tuşuna basıyoruz yeni grup diyoruz. İphone akıllı telefonlarında ise whatsapp uygulamasını açın ve anasayfada sohbetler basıyoruz ve yeni grup şeklindedir. Yeni grup ekranında grup konusunu yazın bölümüne belirleyeceğiniz grup ismi yazabilirsiniz. ve sonra tamam diyoruz ileri diyoruz. Gruba katılımcı ekle sekmesinde ise sohbete dahil etmek istediğiniz kişilerin ismini girin ve oluştur dediğinizde artık grubunuz oluşmuş olacaktır.

WhatsApp'ta artık gruba eklenen herkes grup yazışmalarında birbiriyle iletişime geçebilir. WhatsApp uygulamasında grupta yazılanları herkes görecektir. WhatsApp uygulamasında gruptan ayrılmak içinse grup ekranında gruptan ayrılma işlemini yapabilirsiniz. WhatsApp'ta grubu kuran kişi aynı zamanda grup yöneticisi oluyor ve gruba kişileri sadece o ekler ve o çıkarabilir. Lakin gruba eklenen kişiler kendi istekleriyle gruptan ayrılabilir.

Whatsapp uygulamasında grup silme

WhatsApp'ta kurucusu olduğunuz bir grubu silemezsiniz. Sadece mesajlaşmadan ayrılırsınız. Sil işlemi yaptığınızda grup devam eder. Grup silme işleminde siz gruptan ayrılmış olursunuz ve gruptaki ekli kişiler "kişi adı.. konuşmadan ayrıldı" şeklinde size ileti görürler.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: