3 Mayıs 2014 Cumartesi

WhatsApp'tan Dosya Gönderme Nasıl Yapılır?



Beğendiğiniz bir şarkıyı, çektiğiniz bir fotoğrafı, çekim yaptığınız bir videoyu, hazırladığınız bir dökümanı anında whatsapp uygulaması ile gönderebilirsiniz. Akıllı telefonlar ile whatsapp uygulaması ile mp3, dosya resim, video nasıl gönderilir şimdi sizi bu konu hakkında nasıl yapılır onu anlatalım.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda whatsapp konuşma ekranında; yazıştığınız kişi ekranında sağ üstte ataç ikonuna dokunun veya tıklayın. bizi galeri, fotoğraf, video, ses, konum, kişi menüsü karşılayacak. Bunlardan hangisini göndermek istiyorsanız ona tıklayın veya dokunun. Whatsapp'ta galeri diyerek galerinizde bulunan fotoğraf ve videoları gönderebilir veya müzik, mp3 göndermekse ses'e tıklayın müzik parçası seç'e tıklayın. Fotoğraf, video menülerine tıkladığınızda ise o an çekeceğiniz video, fotoğrafı veya belirlediğiniz bir fotoğrafı, görüntüyü veya enteresan bulduğunuz bir fotoğrafı, görüntüyü gönderebilirsiniz.

WhatsApp'tan Dosya Gönderme

WhatsApp'tan Dosya Gönderme

WhatsApp'tan Dosya Gönderme

WhatsApp'tan Dosya Gönderme

WhatsApp'tan Dosya Gönderme



İphone İos işletim sistemli telefonlarda ise dosyayı göndermek istediğiniz kişinin yazışma ekranında iken mesaj yazılan bölümün solundaki ok ikonunu kullanmalısın.



üstteki fotoğrafta gözüken ikona tıkladıktan sonra fotoğraf, video çekme seçeneğiniz var ve cihazda kayıtlı fotoğraf, videoları gönderme seçeneğide bulunmaktadır. Iphone modellerinde akıllı telefonlarda whatsapp'tan mp3 gönderme özelliği yoktur.

Windows phone modellerinde akıllı telefonlarda ise ataş ikonuna donunun veya tıkladıktan sonra müzik (mp3), video (görüntü), fotoğraf gönderebilirsiniz.

Blackberry modellerinde yazışma ekranında iken telefonunuzun ekranda görünen


tuşuna tıkladıktan sonra ne tür dosya yollamak istiyorsanız müzik (mp3), video (görüntü), fotoğraf gönderebilirsiniz.


Nokia modellerinde bir kişiyle konuşma penceresi açıp ataş simgesine tıklayıp dosya, müzik (mp3), video (görüntü), fotoğraf gönderebilirsiniz.
Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti


Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: