24 Mayıs 2014 Cumartesi

Foursquare Özel Mesaj Atma Nasıl Yapılır?


Foursquare uygulamasında diğer sosyal paylaşım sitelerinden farklıdır lakin yine bir sosyal medya ortamı mevcuttur ve dolayısıyla kişilerin birbirleriyle iletişme ihtiyacı vardır. Foursquare kullanıcılar birbirlerine mesaj atma gereksinimi duyuyor ve foursquare bu ihtiyaca cevap verememekte. Foursquare uygulamasında yerine başka bir alternatif var. Foursquare mesaj atmak istediğiniz profile gidin ve profilindeyken profil fotoğrafının hemen yanında bulunan küçük facebook ikonu ve twitter ikonu aktif olana tıklayoruz ve diğer sosyal paylaşım siteleri üzerinden mesajlaşma işlemini yapmaya çalışıyoruz.

Foursquare uygulamalarda yani android işletim sistemli akıllı telefonlarda ise kişinin profilindeyken sağ üstten iletişime basıyoruz ve çıkan ekranda twitter veya facebook seçiminizi yapın kişinin twitter veya facebook profiline gidersiniz ve bu şekilde diğer sosyal ağlarla bağlantı kurup mesajlaşırsınız.

Foursquare uygulamasında özel mesaj atma yoktur.  Foursquare çoğu kullanıcının facebook ve twitter kullanıcı adını profilinde yazmaktadır.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: