1 Haziran 2014 Pazar

Foursquare Uygulaması Nasıl Kullanılır?


Foursquare uygulaması Bilgisayar, Tablet, İphone, İpad, Macbook, Android işletim sistemli akıllı telefonlarda kullanılabilir. Foursquare uygulama en iyi telefonlardaki Foursquare uygulamasıyla çalışıyor. Android işletim sistemli akıllı telefonlarda foursquare uygulamasını indirmek Google Play'e iphone ve ipad'ler için ios uygulama merkezinden foursquare uygulamasını indirebilirsiniz.

Foursquare uygulamasında telefonlarda gittiğiniz mekanlarda yer bildirimi yapabiliyor, mekanlara yorum yapabiliyor ve beğenebiliyorsunuz.

Foursquare uygulaması Bilgisayardan foursquare kullanımı ise kısıtlı olarak kullanabiliyoruz. www.foursquare.com sitesinde yapılan işlemler ayarlar, profil resmi yükleme, yer bildirimi silme gibi ayarlar yapılabilir ve foursquare.com/mobil sitesinden check-in yapabilirsiniz. Lakin bilgisayardan girilen mobil foursquare'in pek kullanışlı değildir. yine de girip check-in yapabiliriz. Foursquare uygulamasını tam anlamıyla ne amaçlı nasıl kullanılır diyorsanız. Foursquare uygulamasını komple verdiğim linke tıklayarak temel konuları bu başlık altında paylaşacağım.

Tüm Foursquare konuları için tıklayınız.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti
Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: