26 Temmuz 2014 Cumartesi

Instagram ile Paylaşmış Olduğunuz Fotoğrafları Nasıl Kaydederiz?


Instagram uygulaması ile çektiğiniz fotoğraf ve fotoğrafların varsayılan olarak otomatik bir şekilde telefonunuzun dosyalar içinde resimler altına kaydedilmektedir. Şayet bunu değiştirmek için profil sayfanız üzerinden ulaşabilirsin sırası ile "Seçenekler" simgesine tıklıyoruz ve açılan yeni sayfa üzerinde yer alan "Asıl Fotoğrafları Kaydet" seçeneğini pasif hale getirebilirsiniz. Aynı yöntem ilede daha sonra isterseniz tekrar aktif hale getirebilirsiniz.



Instagram uygulaması ile fotoğrafların otomatik olarak yedeklenmesini istemiyorsanız ve sadece siz kendi belirlediğiniz fotoğrafları akıllı telefonunuzun galerisi altına kaydedilmesini istiyorsanız sırası ile yapman gereken öncelikle "Asıl Fotoğrafları Kaydet" seçeneğini pasif hale getiriyoruz. Ardından akıllı telefonunuz üzerinde kullanmakta olduğunuz tarayıcı ile yardımıyla su wep adresine girmek için tıklayınız. Bu verdiğim adrese tıklayın ve web servisini ziyaret ederek ister kendinize isterseniz de başka bir kullanıcıya ait resimleri kolayca telefonunuz üzerine kaydedebilirsiniz.

Instagram'da servis yardımıyla fotoğraflarını indirmek için yapmanız gereken şey oldukça koladır. Kendi fotoğraflarınızı indirmek isterseniz kendi kullanıcı adınızı sitedeki ilgili alana yazmalı ve "Search" butonu yardımıyla arama yapmalısınız. Bu işlemi başka bir kullanıcıya ait Instagram fotoğraflarını indirmek istiyorsanız o kullanıcının Instagram kullanıcı adını ilgili alana girerek yine "Search" butonu yardımıyla arama yapabilirsiniz. Sonrasında karşınıza çıkan fotoğrafların üzerine tıklayarak büyüterek yeni bir sayfada açarsınız ve sayfanın altında yer alan "Save image" butonu tıklayarak tüm fotoğrafları kolayca akıllı telefonunuz galerisine indirip kaydedersiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: