3 Temmuz 2014 Perşembe

Skype'de Bildirimler Nasıl Yapılır? Skype'de Ses Bildirimleri Nasıl Ayarlanır?


Skype'de bildirim ayarlarını yapabilmemiz için öncelikle sırasıyla yazdıklarımı yapalım. Skype uygulamasını çalıştırıyoruz kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturumu açıyoruuz. Skype ana sayfasında "araçlar" menü çubuğuna tıklıyoruz ve açılır menüde "Seçenekler" seçeneğine tıklayoruz.


Seçenekler seçeneğine tıkladığınızda karşınıza Skype Seçenekler penceresi görüntülenecektir.


Bu ekranda bildirimler ayarlarını ayarlayıp açmak için sol menüdeki "Bildirimler" yanı üçgen kırmızı bayraklı simgeye tıklıyoruz.


Şimdi bildirim ayarları ekranına geldik ve bildirim ayarlamalarını yapabiliriz.

Bildirim ayarlarında, çevrimiçi olduğunda, çevrim dışı olduğunda, çevrim içi olduğunda (facebook'ta), çevrim dışı olduğunda (facebook'ta), anlık mesaj başlatıldığında, görüntülü bir mesaj gönderdiğinde, dosya gönderiminde, kişi ayrıntılarımı istediğinde, sesli mesaj bıraktığında, v.b durumlarda skype uygulaması sizi sesli ve açılır pencere ile sizi uyaracaktır.

Skype'de bu bildirimler, uyarılar sizi rahatsız ediyor ise aşağıdaki seçeneklerin yanındaki işaretleri kaldırarak sesli uyarıları engellemiş olursunuz.


Bildirim ayarlarınızı yaptığınız aktif olması için “Kaydet” butonuna tıklamayı kesinlikle unutmayın unutursanız bildirimler eskisi gibi devam edecektir.

Skype uygulamasında bildirimlerin ses ayalarını ise “Zil Sesleri” bölümünden yapabilirsiniz.
Seçenekler ekranından sol menüde hoparlör seçeneği olan zil seslerine tıklayın. Tıkladığınızda karşınıza ses bildirim ayarlarını ayarlarını yapabilirsiniz ve bu şekilde ses ayarlarını'da halletmiş olabileceksiniz.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: