13 Temmuz 2014 Pazar

iPhone ile WeChat Uygulamasından Görüntülü Arama Nasıl Yapılır?


WeChat uygulaması internet üzerinden ücretsiz mesajlaşmasını, sesli görüşme, ve görüntülü görüşme imkanı sağlayan bir mobil uygulamadır.

WeChat Görüntülü aramalar WeChat’in sesli araması ve mesajlaşması gibi ücretsiz mi?

WeChat iPhone ile ücretsiz görüntülü arama yapmanızı sağlar. İnternet üzerinden wifi ve mobil internet ile kullanıldığında WeChat’in tüm özellikleri ücretsizdir.

WeChat uygulaması ile görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz ve çok basittir. WeChat son sürümünü buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. WeChat uygulamasını devamlı güncel tutmaya çalışınız ve bu sayede yeni özellikleri günceller ve kullanabilirsiniz.

WeChat uygulamasının kullanımı diğer mobil uygulamalardan ayıran bir diğer özellik ise sesli arama halinde iken görüntülü aramaya geçiş yapma imkanı sunuyor.

WeChat uygulamasında Video ve ses aramaları arasında geçişi nasıl yapabilirim?

Aşağıda resimdeki gibi Görüntülü arama başlatırken Video ya da Ses modu seçin.




iPhone’da WeChat uygulamasını kullanırken iPhone ile başka telefonla görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. WeChat ile görüntülü konuşma sırasında sesli görüşmeye geçebileceğiniz gibi çağrı sırasında da görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. iPhone akıllı telefonunuzla WeChat üzerinden görüntülü konuşma yaparken nasıl geçiş yapacağınızı aşağıdaki resim ile öğrenebilirsiniz.



Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: