19 Temmuz 2014 Cumartesi

WeChat Uygulaması ile İfadeler, Stickerlar Nasıl Göndeririz ve WeChat Hangi Platformları Destekliyor?


WeChat ile İfadeler ve Stickerlar Nasıl Gönderilir?

WeChat uygulaması içerisindede mesajlaşırken kullanabileceğiniz yüzlerce ifade ve stickerlar bulunmaktadır. WeChat uygulama üzerinde kullanabileceğiniz gayet büyük boyutlu ve sevimli yüzlerce ifade ve sticker bulunmaktadır. İfadeler ve Stickerlar mesajlaşmalarımızı eğlenceli ve güzel hale getirmekte en etkili yollardan biridir. WeChat uygulaması ifadeler ve Stickerlar konusunda diğer sosyal medya araçlarına göre güzeldir ve bir adım önde diyebilirim. WeChat uygulaması üzerinde ücretsiz bir çok ifade ve sticker bulunmaktadır ve aynı zamanda ücret ödeyerek satın alabileceğiniz ifadeler ve stickerlarda bulunmaktadır. WeChat uygulamasında ücretsiz olarak kullanabileceğimiz ifade ve stickerlar bence yeterli sayıda ve çeşitliliktedir. Aynı zamandada kişisel zevklerinize göre WeChat uygulamasının mağazasından beğendiğiniz ifade ve stickerları satın alarak kullanabilirsiniz ve bu şekilde WeChat uygulaması ile mesajlaşırken daha çok eğlenebilirsiniz ve karşı tarafa ifadeler ile ne ifade etmek istediğinizi belirtirsiniz.

WeChat uygulaması ile ifadeve sticker nasıl göndereceğimizi size resimli olarak anlatayım. öncelikle wechat uygulamasını açın mesaj atacağınız kişiyi wechat ekranından kişiler sekmesinden mesajlaşmak istediğiniz kişi üzerine dokunuyoruz ve mesajlaşma ekranında gülücük ifadesine donunuyoruz ve açılır ekran geliyor burada istediğiniz ifadeyi seçebilir veya dişli çark simgesine tıklıyoruz ve açılan ekranda çıkarmaları indirebilir, ifade satın alabilir veya özel seçeneğine dokunarak biligisayar veya internetten indİrdiğiniz ifadeyi seçerek paylaşabilirsiniz. Birde artı sigesine dokunarak çıkartma galerisine gidip ücretli ve ücretsiz çıkartmaları indirebilirsiniz.




 


WeChat Uygulaması Hangi Platformları Destekliyor?

WeChat uygulamasını Android, IOS, Nokia, Windows Phone ve Blackberry gibi platformlarında rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

WeChat uygulaması çapraz platform desteği sayesinde aileniz, dostlarınız, iş arkadaşlarınız, arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile hangi telefon olursa olsun karşılıklı kullanırsınız ve WeChat uygulaması kullanımı anlık olarak kesintisiz mesajalaşma, sesli görüşme, görüntülü görüşme gibi bir çok imkan sunuyor.

WeChat Uygulaması Ücretlendirme Var mıdır?

WeChat uygulamasını akıllı telefonunuza kurarak kayıt olur ve ücretsiz bir şekilde rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
WeChat, reklamlar ile destek sağladığı için kullanıcılarına ücretsiz servis sağlamaktadırlar. Lakin WeChat uygulama içerisinde yer alan mağazasında mesajlaşmalarda kullanmak için ekstra ifade ve stickerlar ücret ödeyerek satın alabiliyorsunuz ve bu şekilde kullanabiliyorsunuz.

WeChat genel değerlendirme;
WeChat uygulaması mesajlaşma, sesli ve görüntülü aramalar gerçekleştirmek için tercih edebileceğinizen iyi uygulamalardan biridir ve Sağladığı özellikler ve servisler açısından birbirlerine oldukça iyi bir uygulamadır.

WeChat uygulaması mesajlaşma, görüntülü ve sesli arama işlemlerini kolay ve hızlıca yapabilirsiniz. WeChat uygulamasında mesajlarda içerisinde resimler paylaşabilir, ses kayıtları, videolar ve birbirinden güzel ifadeler ve stickerlar gönderebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: