17 Temmuz 2014 Perşembe

WeChat Uygulaması ile Dosya Gönderimi Nasıl Yapılır?


WeChat Dosya Gönderimi;
WeChat uygulaması ile telefonunuzdaki rehberinizde ekli kişilere resimler, fotoğraflar, videolar ve ses kayıtları gönderebilirsiniz. WeChat uygulaması ile sevdiklerinizle, arkadaşlarınız ile medya içeriği paylaşmanın en kolay yollarından biridir WeChay uygulaması ve bu sayede yeni çektiğiniz bir resminizi, fotoğrafını, videonuz veya ses kaydınızı kolay bir şekilde bu uygulama ile gönderebilirsiniz.
WeChat uygulaması ile sevdiklerinize veya kısacası rehberinizdeki istediğiniz kişilere ses kayıtları yaparak yollayabilirsiniz. Mesela sevdiklerine, eşinize, anne, babanıza ve sevdiklerinize fotoğraf çekerek, ses kayıtları yaparak veya videolar çekerek onlara güzel sürprizler hazırlayabilir ve gönderirsiniz.

WeChat uygulamasında sevdiklerinize, ailenize, dostlarınıza, iş arkadaşlarınıza ve rehberinizdeki WeChat kullanıcılarına fotoğraflarınızı ve videolarınızı gönderebilirsiniz. Bu konu ile alakalı nasıl gönderebileceğinizi resimli olarak göstereyim. öncelikle WeChat uygulamasını çalıştırıyoruz ve rehberinizdeki dosya göndereceğiniz kişiyi seçin ve alttaki resimdeki artı işaretine tıklıyoruz açılan menüde resim menüsünde isterseniz yeni bir resim dilerseniz telefonunuzdaki kayıtlı resimleri gönderirsiniz. Video göndermek için ise video seçeneğini seçip isterseniz yeni video çekimi yapabilir veya telefonunuzdaki kayıtlı videoları seçip gönderebilirsiniz.




WeChat uygulamasını bu şekilde sesli ve görüntülü paylaşımlar yapabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.



Hiç yorum yok: