18 Temmuz 2014 Cuma

Instagram Uygulamasında Kişilerden Gelen Direkt Mesajları Yok Sayma veya Engelleme Nasıl Yapılır?


Instagram servisi ile hem web'de hem de mobil cihazlarınız üzerinde kullanabildiğiniz fotoğraf paylaşma, fotoğraf çekmek, fotoğraflarınızı düzenlemek, fotoğraflarınıza efektler eklemek, fotoğrafları beğenmek ve farklı etiketlerle ile diğer Instagram kullanıcılarıyla paylaşmak harikadır ve eğlenceli bir uygulamadır. Intagram ile paylaşacağınız fotoğrafların diğer Instagram kullanıcıları tarafından beğenilmesi ve yorum alması sizi daha da olayın farklı bir boyutu haline getiriyor.

Instagram uygulaması üzerinde resim ve fotoğraf paylaşımını gereğinden fazla arkadaşlarınız veya instagramda kayıtlı arkadaşlarınız sürekli olarak sizinle yedikleri yemekleri, gördüklerini görmediklerini, güzel bebek veya güzel hayvan fotoğraflarını, her gezdiği yerleri doğrudan sizinle paylaşıyorlarsa siz bu durumdan ciddi anlamda rahatsız oluyorsanız.

Instagram üzerinde tamamen engelleyebilirsiniz. Sonuç olarak ortada bir arkadaşlık söz konusu olduğu için bu biraz fazlaya kaçmak denilebilir. Instagram uygulamasında kayıtlı sevdiklerin, ailen, iş arkadaşın, arkadaşınızı tamamen engellemek yerine sosyal olarak yaptığı tüm direkt fotoğraf paylaşımlarını yok saymayı yapmaya çalışırız. Instagramda bunu yapmak oldukça kolay ve bu işlemi sırası ile anlatayım.



Öncelikle instagram uygulamasını çalıştırıyoruz ve instagram anasayfası üzerindeyken sağ üst köşede yer alan ve arkadaşlarınızdan gelen direkt mesajları açmamıza olanak sağlayan sekmeye tıklıyoruz ve sırası ile başlıyoruz.

Ardından sürekli direkt mesajlar göndererek size rahatsızlık vermeye başlayan arkadaşınızdan gelen bir mesajın üzerine dokunarak yeni açılan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Android işletim sistemi için 3 nokta alt alta ikonu - iOS işletim sistemi iphone için üç nokta yan yana simgeye dokunuyoruz. Ardından açılan yeni sayfa üzerinde yer alan Bu kullanıcıdan gelen tüm gönderileri yok say ifadesine tıklıyoruz ve tıkladığımızda açılan onay penceresinde de Yok Say ifadesini seçerek işlemi bitiriyoruz. Bu şekilde doğrudan size gönderilen arkadaşlarınız veya instagram kullanıcıları tarafından gönderilen fotoğraf veya fotoğraflar mesajları paylaşımları sizi asla rahatsız etmeyecektir.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: