28 Temmuz 2014 Pazartesi

Instagram Videolarınızın Otomatik Olarak Sesini Kapatma Nasıl Yapılır?


Instagram'da oynattığınız videoların seslerini akıllı telefonunuzun genel ses ayarlarını kullanarak istediğiniz gibi açıp kapayabiliyoruz. Instagram videoların varsayılan olarak tamamen sessiz olarak oynatılmasını isterseniz; Instagram'da yer alan ayarlar yardımıyla biz bu işlemi gerçekleştiririz.

Instagram izlediğiniz videoların sesini varsayılan olarak kapatmak isterseniz; Yapmanız gereken ilk başta instagram uygulamasını açıyoruz ve profil sayfanızı gidiyoruz. Ardından sağ üst tarafta yer alan simgesine tıklıyoruz ve açılan menüde "Seçenekler" menüsüne giriş yapıyoruz ve açılan ekranda "Videolar" seçeneğini seçip Instagram video ayarları menüsüne giriş yapıyoruz ve son olarak "Sesli" seçeneği yanında yer alan butona tıklıyoruz. Videolar için sesleri kapatabilirsiniz veya tekrar açabilirsiniz.

Instagram'da bu bölümde ayarladığınız sesli veya sessiz ayarı videolar için varsayılan olarak atanacaktır. Fakat siz instagramda sessiz seçeneğini seçerseniz videolar için varsayılan yaptığınız için izlediğiniz videoların hiçbirinin sesi çıkmayacaktır. İnstagram'da tekrar aynı menüden açabilirsiniz çünkü videoları izlerken sağ üstte yer alan ses butonuna tıklayarak sadece o izlediğiniz video için anlık olarak sesi tekrar aktif hale getirirsiniz. Instagram'da videoları tekrar sesi açmak için aynı yöntemein tersini uygularız.

Instagram Videolarınızın Otomatik Olarak Sesini Kapat
Instagram Videolarınızın Otomatik Olarak Sesini Kapatma

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: