15 Temmuz 2014 Salı

WeChat Uygulaması ile Mesajlaşma Nasıl Yapılır?


Akıllı telefonlarla birlikte kullandığınız GSM operatörlerinin ileti yani mesaj yollama servisi yerine günümüzde internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesaj göndermemizi sağlayan uygulamaların vardır ve ben size burada WeChat uygulamasının gelişmiş mesajlaşma hizmeti hakkında anlatmaya çalışacağım. Telefonunuzdaki rehberiniz yani kişi listenizde bulunan ve WeChat uygulamasına sahip kişileri görüntüleyerek istediğiniz an ücretsiz olarak haberleşebilirsiniz, mesaj gönderebilirsiniz. Yanlız mesaj gönderebilmek için wifi veya mobil internetinizin olması gerekiyor.

WeChat uygulamasında birbirinden güzel arka plan seçenekleri de sunulmaktadır ve kişisel zevklerinize göre düzenleyebiliyorsunuz mesajlaşma ekranını, sevdikleriniz, dostlarınız, arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile mesajlaşırken daha fazla keyif almanızı sağlıyor.

WeChat uygulaması ile mesaj gönderdiğiniz kişi veya kişilerin mesajınızı okuyup okumadığı size mesaj yazdıklarında görebilirsiniz.

WeChat uygulamasında bulunan ''Salla'' özelliği oldukça keyiflidir. WeChat uygulaması ''Salla'' özelliği biraz değişik çalışmaktadır. WeChat uygulamasının ''Salla'' özelliğini sayesinde istediğiniz an kullanarak yani salla özelliğini kullanarak yeni kişiler ile tanışır ve sohbet edebilirsiniz. Akıllı telefonunuza WeChat uygulamasını salladığınızda, diğer WeChat uygulamasını salla özelliğini kullanan kişi veya kişilerden birini seçerek karşınıza çıkaran WeChat uygulaması sayesinde bir çok yeni arkadaşlar bulabilir ve sohbet edebilirsiniz.

WeChat uygulaması görüntülü ve sesli aramalar için tavsiye edeceğim bir uygulamadır. WeChat ile sadece mesajlaşmada yapabilirsiniz ve WeChat uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim.

WeChat uygulamasında mesajlarınızı sohbet geçmişinin yedeklenmesi?

WeChat uygulamasında mesajlarınızı veya konuşmasını yedeklemek, WeChat ile mesajlaşmalarınızın geri yüklemek mümkündür.

Örneğin Telefonunuzun yaptığınız mesajlaşmayı veya konuşmayı başka bir telefona geçtiğinizde yeniden geri yükleyebilirsiniz.

WeChat uygulaması ile salla özelliği dışında birde yakınınızda kim WeChat uygulamasını kullanıyorsa onlarıda görebiliyor ve sohbet edebilirsiniz.

WeChat uygulaması ile nasıl mesaj yazabilir? Salla özelliği ve yakındaki kişileri özelliğini nasıl kullanılır sizi resimli olarak anlatayım.

WeChat Mesaj atma resimli olarak anlatım. WeChat uygulamasını çalıştırıyoruz ve kişiler sekmesine tıklıyoruz ve görüşmek istediğimizi seçip yazmaya başlayabilirsiniz.







WeChat salla ve yakındaki kişiler kullanmayı resimli olarak görelim.








İstediğiniz kişiye mesaj yazabilirsiniz.

WeChat salla seçeneği nasıl kullanılır?





Salladınız arama yapıyor o anda kim sallarsa karşınıza rastgele çıkarıyor ve siz ismin üzerine dokunun ve msaj atabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: