16 Temmuz 2014 Çarşamba

WeChat ile Sesli ve Görüntülü Aramalar Nasıl Yapılır?


Akıllı telefonlarla birlikte kullandığınız GSM operatörlerinin ileti yani mesaj yollama servisi yerine günümüzde internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak sesli arama ve görüntülü arama göndermemizi sağlayan uygulamaların vardır ve ben size burada WeChat uygulamasının gelişmiş görüntülü arama ve sesli arama hizmeti hakkında anlatmaya çalışacağım. Telefonunuzdaki rehberiniz yani kişi listenizde bulunan ve WeChat uygulamasına sahip kişileri görüntüleyerek istediğiniz an ücretsiz olarak haberleşebilirsiniz, sesli arama ve sesli konuşma gönderebilirsiniz. Yanlız sesli arama ve sesli konuşma gönderebilmek için wifi veya mobil internetinizin olması gerekiyor.

WeChat uygulaması ile ücretsiz sesli ve görüntülü konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. WeChat uygulaması ile gelişmiş özellikleri sayesinde HD kalitesinde net sesli ve görüntülü aramalar gerçekleştirebilirsiniz. WeChat uygulaması ile telefonunuzdaki rehberinizdeki arkadaş listenizden aramak istediğiniz kişiyi seçerek kolay bir şekilde arama yaparak dilediğiniz kadar konuşabilirsiniz.

WeChat üzerinden sesli ve görüntülü konuşma desteği nerdeyse tüm akıllı telefonlarda desteği vardır örneğin en popüler olan Android, iOS, Blackberry, Windows Phone ve Symbian işletim sistemlerinde çalışma özelliğine sahip cihaz kullanıcıları için WeChat uygulaması bulunmaktadır.

WeChat ile Sesli Sohbet; WeChat uygulamasını kullanarak rehberinizdeki arkadaşlarınıza sesli mesaj gönderebilirsiniz. WeChat ile internetiniz varsa artık konuşmak ve mesajlaşmak için ekstra bir para vermenize gerek kalmadan görüşebilirsiniz.

WeChat uygulamasında sesli arama ve görüntülü arama nasıl yapılır resimli olarak anlatalım.
WeChat uygulamasını çalıştırın ve kişiler sekmesini seçin ve telefon rehberinizdeki veya sizin eklediğiniz wechat kullanan kullanıcıyı seçiyoruz.



Ardından seçtiğiniz kişinin profilinde sesli arama özelliğini seçerseniz sesli arama yapar. Mesaj butonunu seçerseniz size mesaj haricinde bir çok seçenek sunacaktır.


Sesli aramayı seçerseniz


sesli arama ekranında sadece sesli arama yapabilirsiniz ama size diğer mesaj butonuna basmanınızı tavsiye ederim.

Mesaj butonuna bastınız karşınıza mesaj ekranı geliyor burada sağ alt köşedeki artı işaretine basıyoruz ve açılır menüde sesli ve görüntülü arama seçenekleri çıkıyor.


sesli aramada sadece sesli görüşme yapabilirsiniz. görüntülü arama seçeneğinde ise hem görüntülü hemde sesli görüşme yaparsınız. Bu görüntülü aramalar internet hızınıza göre değişebilir ve HD kalitesindedir.





WeChat uygulamasını bu şekilde sesli ve görüntülü arama yapabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: