5 Temmuz 2014 Cumartesi

WeChat Özellikleri?


WeChat uygulaması cep telefonu numarası üzerinden kullanılıyor. Kullanıcılar telefonlarına SMS ile gelen doğrulama kodunu girdikten sonra uygulamaya giriş yapıyoruz. WeChat'te mesajlaşmak için rumuz yani kullanıcı ismini belirlenmesinin ardından kullanıcıya uygulamayı Facebook hesabıyla bağlayıp bağlamak istemediğini soruyor.

WeChat uygulaması  ücretsiz mesajlaşma ve sesli, görüntülü konuşma uygulamasıdır. WeChat uygulaması bir çok platformlu ve çok sayıda özelliğe sahiptir. WeChat mesajlaşmak istediğimiz, önem verdiğiniz herkesle iletişimde kalmanın en iyi yollarından biridir.
WeChat uygulaması arkadaşlarınız veya sohbet ettiğiniz kişilerle her daim iletişim halinde kalmanızın en hızlı ve basit yollarından biri olan WeChat uygulamsı çoklu platform desteği ile sevdiklerinizin kullandığı akıllı telefonlarda markası ne olursa olsun iletişim kurmanıza olanak sağlayor.
WeChat ile yeni arkadaşlar ile tanışabilirsiniz, sosyal özellikleri, sayesinde kendinize ait kişisel fotoğraf albümleri oluşturma ve paylaşma seçenekleri sunuyor, Hd kalitesinde yani yüksek kalitede görüntülü ve sesli konuşma özellikleri vardır ve birçok yeniliği akıllı telefon kullanıcılarına sunuyor.

WeChat Uygulamasının Özellikleri

* Ücretsiz bir çok platformlu yani mesaj, sesli notlar, resimler, videolar, konum bilgisi ve bireysel ve grup mesajlaşma özelliği gibi bir çok özellik vardır.
* Yüksek kaliteli HD kalitesinde ücretsiz görüntülü aramalar seçeneği vardır.
* WeChat dosyası i.inde güvenli, yerel olarak saklanan mesaj geçmişine çevrimdışı yani kapalı iken dahi olarak sürekli erişim olanağı vardır.
* Kişilerle özel veya oluşturulan gruplarla fotoğraf paylaşımlı sosyal ağdır.
* Akıllı telefonlarınızı sallayarak son derece kolay bir biçimde arkadaş ekleme özelliği, QR kodu ile tarama, telefon rehberinizdekilerle eşleştirme, kimlik tanımlarını paylaşma ya da konum yerinizi paylaşma hizmetleri kullanma.
* Telefon numaranızla ışık hızında kayıt işlemi yapabilme.
* Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Çince, Tay dili, Vietnam dili, Endonezya dili ve Portekizceyi de içeren bir çok dili desteklemektedir.

WeChat'in Look Around özelliği sayesinde bulunduğunuz çevre etrafında bulunduğu ortamda kimlerin wechat kullandığını size listeleme imkanı ve iletişim imkanı sunmaktadır. WeChat uygulamasının en alışılmadık özelliği Shake yapma, akıllı telefonunuzu salladığınızda dünya üzerinde sizinle aynı anda Shake yapanın yani sallayanın profilini rastgele bir şekilde ekranınıza getirmesidir.

WeChat uygulamasını tüm işletim sistemleri için indirme linkine tıklayınız.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: