4 Temmuz 2014 Cuma

Skype'de Profil Ayarları Nasıl Yapılır?


Skype'de diğer skype kullanıcıları ile kendiniz hakkında bir bilgi paylaşmak için harika bir seçenektir. Skype'de paylaşmak istediğiniz bilgiler konusunda kesinlikle tavsiyem dikkatli olun. Her zaman öğeleri doldurmanız gerekmez, isterseniz doldurabilir veya öğeleri boş veya belirtilmemiş bırakabilirsiniz.

Skype'de Profil Ayarları;

Skype uygulamasını çalıştırıyoruz ve oturum açıyoruz. Ardından Durum ve Profil sekmesini tıklayoruz.

Profil resmini değiştirme için yapmanız gereken “Resminizi değiştirin” yazısını tıklıyın ve değiştirin.

Diğer bir yöntem ise Skype'de biri ararken bizi görünen ya da skype mesajlaşorken karşımızdaki kişiye görünen profil fotoğrafımızı belirlemek için sırasıyla yapmamız gereken. En üst menünün solunda bulunan skype'ye tıklayın kişisel bilgilerden resmini değiştir'e tıklayın. Burada gözat diyoruz ve açılan ekranda  bilgisayarınızdan resim veya fotoğraf seçebiliriz ya da kameranız varsa ekranda resim çek dediğimizde solda resmimiz görüntülenecektir. Resmi çektik ve seçtikten sonra bu resmi kullan seçeneğine tıklıyoruz ve işlem bitmiş oluyor ve ekranımızdan çıkıyoruz. Skype'de bu şekilde profil resmimizi değiştirmiş oluyoruz.

Profil bilgilerinin gizlilik ayarlarını nasıl yapacaksanız veya sadece arkadaşlarınızın görmesini istiyorsanız “Herkese açık” açılır menüsünü tıklayoruz ve “Kişiler – sadece kişileriniz görür” seçeneğini seçip tıklıyoruz.

Profil bölümünde ise hesaplar, ifade mesajları, cep telefonu, ev telefonu, iş telefonu, tüm profili gizleme, e-posta, ülke/bölge, eyalet/ilçe, Şehir, zaman gibi bir çok bilgileri paylaşabilirsiniz. Skype'de unutmayın burada paylaştığınız bilgilerin gizlilik seçenek ayarlarını özel yada sadece kişiler seçerek bilgilerinizi görünür yapabilirsiniz.





Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: