10 Temmuz 2014 Perşembe

Ücretsiz TeamViewer Hesabı Nasıl Oluşturulur?


TeamViewer PC'nizin ekranına uzaktan erişim ve internet üzerinden kontrol etmenizi sağlayan oldukça güçlü, iyi ve güzel bir yazılımdır.
TeamViewer uygulamasını çalıştırıyoruz ve giriş ekranında yapmanız gerekenleri sırası ile resimli olarak anlatacağım.


TeamViewer hesap oluşturma nasıl yapılır?

TeamViewer programını hesap oluşturduğunuzda nerede olursanız olun bilgisayarınıza bağlanmanızı sağlar. TeamViewer kayıt olduğunuzda size bir çok faydaları olacaktır lakin ticari olmama kaydıyla ticari olursa belli bir ücret ödemeniz gerekir. kişisel kullanıcılara kayıt olduğunuzda android işletim sistemli tablet ve telefonlarınızdan bilgisayarınıza bağlanabilirsiniz. TeamViewer uygulaması ile kayıt olduğunuzda işyerinizden veya istediğiniz yerden evinizdeki bilgisayarınıza balanabilirsiniz sadece bilmeniz gereken ID numaranız ve şifrenizdir. TeamViewer programına nasıl üye oluruz sırasıyla anlatalım.



TeamViewer ekranında sağ tarafta hesap oluştur seçeneğine tıklıyoruz.



TeamViewer hesabı oluştur ekranında şimdi ücretsiz bir teamviewer hesabı oluşturun seçeneğini seçin ve adınız, e-postanız, şifre, şifre tekrarını doldurarak ileri butonuna tıklıyoruz.



Ardından ise arkadaşlar üstteki resimdeki gibi ekrandaki gibi kendi bilgilerinizi giriyorsun ve ileri butonuna tıklıyorsunuz.



Gelen ekranda ise kişisel şifre tanımla ekranı gelecek siz burada Bilgisayar adı otomatik gelecektir ve bu ekranda kişisel bir şifre oluşturun ve şifreyi tekrar yazıyoruz ve ardından ileri butonuna tıklıyoruz.



Artık son butonuna tıklıyoruz. tıklamadan önce sihirbazda yazanı okumanız gerekiyor TeamViewer programını hesabınız bilgisayar listesine eklendi. Lütfen kayıt sırasında size gönderdiğimiz aktivasyon E-postasındaki bağlantı üzerine tıklayarak TeamViewer hesabınızı etkinleştirin.

TeamViewer Hesabınızı Etkinleştirin?

Üyelik işlemini hallettiniz e-postanıza gidiyorsunuz ve size gelen e-postanızı açıyoruz. Açtığınız TeamViewer'dan gelen bir e-posta bulacaksınız.TeamViewer kaydınızı etkin hale getirmek için bu e-postayı açın ve içerisindeki uzun etkinleştirme bağlantısına tıklayın.



Aktivasyon linkine tıkladığınızda tarayıcınız açılacak ve size tarayıcınızda aktivasyon işleminizi tamamlayacaktır.



TeamViewer programını artık üye olmuş oluyorsunuz ve telefonunuzdan ve tabletinizden istediğiniz yerden uzaktan bağlanabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: