20 Temmuz 2014 Pazar

WeChat Üye Olma ve Kayıt Nasıl Olunur?


WeChat uygulaması mobil haberleşme ve sosyal ağ uygulamasıdır. WeChat hem ücretsizdir ve bir çok platformlu destekliyor. WeChat geliştirilmiş bir çok sayıda özelliğe sahiptir ve rehberinizdeki; aileniz,arkadaşlarınız ve tüm sevdiklerinizle iletişimde kalmanın en iyi yoludur.

WeChat Özellikleri Nelerdir?

Ücretsizdir ve bir çok platformlu destekler örneğin en popüler olan Android, iOS, Blackberry, Windows Phone ve Symbian işletim sistemlerinde destekler ve mesajlaşma, ifade ve sticker gönderme, görüntülü arama, sesli notlar, resimler, videolar, konum bilgisi ve daha fazlası ile bireysel ve grup mesajlaşma özelliği vardır.
HD kalitesinde ücretsiz bir şekilde görüntülü aramalar yapabilirsiniz.
Çevrimdışı olduğunuzda bile Güvenilir ve yerel olarak saklanan mesaj geçmişine çevrimdışı olarak sürekli erişim.
Kesinlikle reklamlar ile rahatsız etmiyor.
WeChat ile rehberinizdekiler ile özel, isterseniz oluşturduğunuz gruplar ile fotoğraf paylaşımlı sosyal ağdır. Grup sohbetlerinizi 40 kişiye kadar yapabiliyorsunuz.
Salla özelliği ile wechat açıkken salla seçeneğine açtığınızda telefonlarınızı birlikte sallayarak son derece kolay bir biçimde arkadaş ekleme özelliği vardır, QR kodları ile arkadaş tarama, telefon rehberiniz ile kişilerinizle eşleştirme ve kimlik bilgilerini paylaşma ya da konum esaslı hizmetleri kullanabilirsiniz.
Telefon numaranızla ile hızlı bir şekilde kayıt olabilirsiniz.
WeChat Web'de : Bilgisayarınızdaki tarayıcıdan WeChat ile sohbet edebilirsiniz. Ayrıntılar bilgi ve giriş için http://web.wechatapp.com adresini inceliyebilirsiniz.
Türkçe, İngilizce, almanca, italyanca gibi bir çok dili desteklemektedir.

WeChat’e Kayıt Nasıl Olunur?

WeChat uygulamasını indirip telefonunuza yükleyin ve yükleme bittikten sonra uygulamayı açıyoruz. Akıllı telefonunuzun ekranından kayıt şeçeneğini seçiyoruz.

WeChat giriş ekranında giriş ekranı geldiğinde farklı şekildek kayıt olma imkanı sunuyor. İster telefon numaranız ile, İster facebook hesabımız ile eşleştirerek yapabilirsiniz. Şimdi kaydol butonuna tıklayarak kayıt olacaz.

WeChat Uygulamasını Cep Telefonu Numaranızla Kayıt için Yapılması Gerekenler?

WeChat kaydol butonuna tıklıyorsunuz kayıt bilgilerinizi girin ve numaranızla ile kayıttan sonra cep telefonunuza onay mesajı gelecek 4 haneli  ve onay kodu ile Wechat’e giriş yapacağız. Sonraki adımda ise wechat'e girişle beraber gelen ilk ekranda telefon rehberinizle eşleştirip eşleştirmeyeceğinizi sormaktadır siz bu ekrana onaylayın evet diyoruz ve rehberinizde kayıtlı olan kişilerin WeChat kullanıp kullanmadıklarını görebilirsiniz. WeChat’e kayıtlı olan kişilerin rehberinizdekilerin yanında ekle ibaresi bulunur. WeChat kullanmayan arkadaşlarınızı davet etmek isterseniz, isimlerinin yanındaki ‘davet’ seçeneğine tıklayabilirsiniz.

WeChat uygulamasını isterseniz facebook adresinizle eşleştirebilirsiniz.

WeChat resimli kurulum nasıl yapılır?









Kayıt işleminden sonra ilk olarak Wechat ID, ülke seçimi, profil ayarlarınızı tamamlamalıyız. WeChat uygulamasına bu şekilde kayıt işlemini gerçekleştiriyoruz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: