14 Temmuz 2014 Pazartesi

WeChat Grup Sohbet Özelliği Nasıl Yapılır?


Grup konuşması, Grup Sohbetleri?
Grup sohbeti sevdiğiniz aileniz, arkadaşlarınız, dostlarınız, iş arkadaşlarınız veya kısaca tüm bağlantı yapacağınız tanıdıklarınız ile toplu olarak grup halinde mesajlaşmak için tercih ederiz.

WeChat uygulaması üzerinden hızlıca grup kurarak, gruba eklemek istediğiniz kişileri kolayca dahil edebilirsiniz. Gruba telefonunuzdan kişi listelerini ekleyebilirsiniz. Anlık ve hızlı olarak grup halinde mesajlaşarak arkadaşlarınız ile sürekli birlikte olabilirsiniz. WeChat genellikle iş ve okul arkadaşları tarafından kullanılan grup sohbet özelliği oldukça etkilidir.

WeChat uygulaması ile istediğiniz kadar kadar kişiyi gruba ekleyerek, yolladığınız mesajların, resimlerinizi herkes tarafından görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca  WeChat ile arkadaşlarınız ve dostlarınız ile birlikte düzenlediğiniz toplantı, konferans, etkinlik ve faaliyetler sağlayabilir ve kısaca sunu diye bilirim WeChat uygulamasının grup sohbeti özelliğini daha önce denemediyseniz kesinlikle sevdiklerinizle ve arkadaşlarınıza davet ederek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

WeChat uygulamasında grup sohbetini resimli şekilde sırası ile nasıl yapılır?
WeChat uygulamasını çalıştırıyoruz.


Ardından çıkan ekranda üstte "+" simgesine tıklıyoruz ve açılan menüde grup sohbeti seçeneğine dokunuyoruz.


WeChatte çıkan ekranda telefonunda rehberinde ekli veya senin eklediğin kişiler WeChat uygulaması kullananlar listelenecektir ve burada grup sohbeti yapmak istediklerini seçiyorsun.




grup sohbeti yapacağın kişileri eklemesini yapıyoruz. burada seçmek için kişinin karşısında onay kutucuğa tıklayarak seçiyoruz.

WeChat uygulamasında seçme işlemi bittiğinde yukarıdaki yeşil ok seçeneğini tıklıyoruz.



Bu işlemleri yaptığınızda artık bir grup kurdunuz ve mesajlaşma, resim gönderme gibi işlemler yapabilirsiniz.



WeChat uygulaması ile bu şekilde yaparak grup sohbetin nasıl yapıldığı görmüş olduk siz bu şekilde gruplar oluşturabilir ve görüşebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: