24 Temmuz 2014 Perşembe

Instagram Uygulamasında Harita ve Konum Etiketlerini Kaldırma Nasıl Yapılır?


Geotag konum veya harita etiketleri akıllı telefonların üzerinde yer alan GPS verilerini kullanarak resimlerinizi veya fotoğraflarınızın nerede çekildiği ile ilgili instagram kullanıcılarına bilgi verebilir ve fotoğraflarınızı size ait harita üzerinde belirli konumlarda etiketliyebilirsiniz. Fotoğraflarınızı geotag özelliği ile paylaşım yaptıysanız fotoğraf haritanız üzerinde nerelerde hangi fotoğrafları çektiğini görebilirsin.

Şayet Geotag özelliğini kaldırmak istiyorsanız o zaman harita üzerinde yer alan ve konum etiketi eklemiş olduğunuz fotoğraflarızı harita üzerinden kaldırmak veya başka bir deyişle paylaşmış olduğunuz fotoğraflara ait Geotag özelliğini kaldırmak istediğinizde yapmanız gerekenler sırası ile şu şekildedir. Öncelikle kendi profil sayfanızı açıyoruz ve ardından profil sayfanız üzerinde yer alan harita sekmesine tıklıyoruz. Açılan yeni sayfa üzerinde nerde nasıl ve hangi fotoğrafları çekmiş ve paylaşmış olduğunuzu rahat bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Etiketlerini kaldırmak istediklerinize hızlı bir şekilde karar verebilirsin. Ardından ekranın sağ üst köşesinde yer alan butona tıklayarak yeni açılan pencere üzerinde yer alan "Düzenle" butonuna dokunmanız yeterli olacaktır.

Şimdi tek yapmanız gereken konum etiketini kaldırmak istediğiniz resimlerin üzerine tıklıyoruz ve resimlerin üzerinde yer alan sayıları sıfırlayalım. Bu ekranda yine istediğiniz tüm konum etiketlerini kaldırabilir ve sonra yine ekranın sağ üst kısmında yer alan onay simgesine dokunarak işlemi tamamlayabilirsin.

NOT: İnstagramda bir konum etiketini kaldırırsanız kaldırma işlemin kalıcı olduğunuz ve konum etiketini tekrar geri alamayacağınızı unutmayın.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: