22 Temmuz 2014 Salı

Instagram'da Etiketlendiğiniz Fotoğrafları Gizleme ve Silme Nasıl Yapılır?


İntagram uygulamanızı çalıştırıyoruz ve Instagram üzerinde paylaştığınız fotoğraf üzerinde sizi etiketler ise, etiketlenmiş olduğunuz tüm fotoğrafları kendi profil sayfanız üzerinde yer alan "Olduğun Fotoğraflar" sekmesi altında rahat bir şekilde görüntülersiniz. Fakat etiketlenmiş olduğunuz fotoğraf veya fotoğraflar arasında başkalarının görmesini istemediğiniz size özel fotoğraflar veya sizi rahatsız eden fotoğraflar varsa; istagramda bu fotoğrafları rahat bir şekilde gizleyebilirsiniz.



Instagramda etiketlenmiş fotoğrafı kendi profiliniz üzerinde gizlemek için sırası ile yapılması gerekenler öncelikli olarak etiketlenmiş olan fotoğrafın üzerinde yer alan size ait etiketi buluyoruz ve üzerine tıklamanız gerekiyor. Ardından yeni sayfa  açılacaktır ve çıkan ekranın üzerinde "Profilimde Gizle" seçeneğini seçeriz ve etiketlenmiş olduğunuz bu fotoğrafın profiliniz üzerinde görüntülenmesini engellemiş olur yani gizlemiş olursunuz. Ayrıca aynı sayfa üzerinde yine yer alan "Diğer Seçenekler" seçeneğine tıklayarak açılan menü üzerinde yer alan "Beni Fotoğraftan Kaldır" seçeneği sayesinde ise etiketlenmiş olduğunuz fotoğraftan kendinizi kaldırabiliriz.

Instagramda bunların dışında etiketlenmiş olduğunuz fotoğrafları tek tek temizlemek istemezseniz yapmanız gerekenler oldukça basittir. Instagramda sizin profil sayfanız üzerinde yer alan "Olduğun Fotoğraflar" seçeneğini açıyoruz ve sağ üst bölümde yer alan butona tıklıyoruz. Ardından açılan yeni sayfa üzerinde yer alan seçeneklerden "Elle Ekle" seçeneğiniz seçmeniz yeterlidir ve bu şekilde sizin onayınız olmadan herhangi biri sizin fotoğrafın üzerinde etiketle yapmamıyacaktır. Instagramda bu şekilde fotoğraflarınızı gizleme ve silme işlemini yapmış oluruz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: