8 Temmuz 2014 Salı

Instagram'da Resim ve Fotoğraflarınızı Seçtiğiniz Kişilere Gönderme Nasıl Yapılır?


İnstagram'da paylaşmak istediğiniz resim ve fotoğrafların zaman tüneliniz üzerinde görüntülenmesini istemiyorsanız, Resim ve fotoğraflarınızı doğrudan seçeceğiniz maksimum 15 arkadaşınızla paylaşabilirsiniz. İnstagram'da bu şekilde paylaşmış olduğunuz resim ve fotoğrafların sıradan paylaşımlar ile yayın akışında yani zaman tüneli görünmemesi dışında hiçbir farkı yoktur.

İnstagram kullanıcıları içinde paylaşmak istediklerinize diret olarak paylaşmış olduğunuz resimleriniz ve fotoğraflarınızı sadece paylaştığınız kullanıcılar görüntüleyebilir. Kullanıcılar beğenebilir resimlerinizi ve fotoğrafların altına yorum mesajı yazabilir.

İstagramda aynı zamanda paylaşmış olduğunuz resim ve fotoğraflar herhangi bir şekilde arama sonuçlarında kesinlikle görüntülenmiyecektir. İstagramdan istediğiniz zaman kolayca bu resimleri veya fotoğrafları silebilirsiniz.



Instagram'da yer alan bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken resim çekme ve resim düzenleme işlemini tamamladıktan sonra paylaşma ekranına geldiğiniz zaman, paylaşma ekranında sağ üst bölümde yer alan "Direct" seçeneğini tıklıyoruz ve ardından liste şeklinde karşınıza gelen istagram arkadaşlarınızdan resmi veya fotoğrafı göndermek istediklerinizin isimlerinin sağ yanında yer alan yuvarlak daire seçme butonuna dokunarak tek tek seçiyoruz. Seçme işlemi tamamlandıktan sonra resmi veya fotoğrafınızı göndermek için ileri sekmesine tıklıyoruz. Instagramda bu şekilde resimleri ve fotoğraflarınızı istediğiniz arkadaşlarınızla gönderebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: