17 Haziran 2014 Salı

Cep Telefonunuzun IP Adresi Nedir? Nasıl Öğreniriz?


Bilgisayarınızın IP adresini bulmak için yapmanız gereken işlem Google arama motoruna Benim IP nedir yazıyoruz ve bir çok ip adresi verecek site karşımıza çıkacak siz orada istediğiniz siteye girin ve bilgisayarınızın ip'sini öğrenebilirsiniz. Bilgisayarınızın o zaman doğru ve benzersiz cevap alırız.

Akıllı telefonunuzda internete bağlandığınızda benim ip adresim nasıl bulabilirim diye merak ediyorsanız. Bilgisayarınızdan öncelikle herhangi bir tarayıcıyı açın ve google arama moturuna What is my ip yazarak arattırın ve ip adresinizi öğrenebilirsiniz bir çok site gelecektir.



Akıllı telefonunuzdan veya cep telefonlarınızdan herhangi bir web tarayıcısını açıyoruz ve www.google.com.tr adresine gidiyoruz ve google arama motoru sayfasına geldiğinizde arama bölümüne “What is my ip” yazıyoruz ve Enter basıyoruz ve karşımıza arama sonuç ekranı çıkacak bu sonuç ekranının en üstünde your public IP address is ile başlayan ve yanında 107.6.95.15 numaraları gözüken sizin akıllı telefonunuzun veya cep telefonunuzun ip adresidir siz bu şekilde ip adresini görebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: