9 Haziran 2014 Pazartesi

Facebook'ta Doğum Tarihi Değiştirme ve Doğum Tarihini Gizleme Nasıl Yapılır?


Facebook'ta cinsiyet değiştirme ayarı eskiden yoktu. Yani facebook'ta ilk ayarda yani başlangıçta erkek olarak işaretlemişseniz erkek olarak, kadın olarak işaretlemişseniz kadın olarak facebook cinsiyetiniz o şekilde kalıyordu.

Facebook bu uygulaması değiştirdi ve cinsiyet değiştirme ayarı yapabiliyoruz. Facebook profiline başlangıçta yanlış cinsiyeti seçmişseniz ve daha sonrada düzeltmek isteyenler için facebook'ta cinsiyet değiştirme yapabilirsiniz. Facebook'ta bu ayarı yapmak için hesabınıza girin ve sonra da profilinize gidiyoruz. Hakkında menüsüne tıklayalım. Fare yardımı ile aşağıya iniyoruz ve temel bilgiler'in karşısında düzenle seçeneğine tıklayoruz.



 Bu ekranda cinsiyet seçimini yapıyorsunuz ve işlem sonunda kaydet diyoruz. Artık facebook'ta cinsiyet ayarını bu işlemler sonunda ayarı yapmış oluyorsunuz.

Facebook'ta cinsiyet bilginizi eğer gizlemek isterseniz aynı ekranda aynı yerden zaman tünelimde göster onay işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır ve bu şekilde sizin cinsiyetinizi göremeyecektir.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti
Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: