3 Haziran 2014 Salı

Gmail Adresinizde "E-Posta" İmza Kullanma Nasıl Olur?


Gmail e-mail "e-posta" adresinizden göndermiş olduğunuz e-postalara otomatik imza kullanabilirsiniz. Gmail e-posta adresinizden böylelikle göndermiş olduğunuz her mailde imzanız görünecektir. E-pstadaki imzadan kasıt gerçek imzanız değildir. İnternette ve e-postalarda görüyorsunuzdur, bir kişinin her yazısının altında aynı yazıların veya görsellerin olduğunu göreceksiniz. Gmail e-postadaki imzadan da kasıt budur. Mesela imzamızı programsepetimiz.blogspot.com şeklinde düzenliyecek olursak göndereceğimiz her e-postada yazımızın sonunda bu ifade konulacaktır. Epostanıza görsel de ekleyerek imzanızı şık bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Kurumsal şirketler e-postalarının sonlarına logolarını ekleyerek her e-postalarında gönderimlerinde bu ifadenin görünmesini sağlıyorlar.

Siz değerli programsepetimiz.blogspot.com kullanıcıları gmailinize imza eklemek istiyorsanız anlatacağım işlemleri sırası ile yapalım gmail'de sağdaki dişli çark simgesine tıklayın açılan menüde ayarlar diyoruz.


Ayarlar  tıkladığınızda karşınıza çıkan ekranda "genel" menüsüne gitmiş olacaksınız. Farenizle aşağıya doğru inin "imza" yazan bölümün yanındaki imza yok kutucuğuna hemen altındaki kutucuğu işaretleyip imzanızı boş bölüme yazabilirsiniz. Bu alanda imzanızı kalın, italik ve renklendirebilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Logo veya resim'de ekleyebilirsiniz. Dilerseniz imzanıza sadece adınızı,soyadınızı veya şirket bilgilerinizi v.s yazabilirsiniz.



İmzanız hazı hale getirdiyseniz aşağıya iniyoruz fare ile değişiklikleri kaydet diyoruz. Şimdi bütün işlemleri bitirdikten sonra e-posta göndererek test yapabilirsiniz. 


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: