9 Haziran 2014 Pazartesi

Facebook'ta Doğum Tarihini Gösterme ve Gizleme İşlemi Nasıl Yapılır?


Facebook'ta doğum tarihini gösterme ve gizleme ayarları farklı olabilir. Kullanıcıların bazıları paylaşımlarını gizlemeyi seçerken kullanıcıların bazıları herkese açmayı isteyebilir. Kimi kullanıcı doğum tarihimi herkese açık olsun derken kimi kullanıcı ise doğum tarihimi kimse görmesin diyebilir. Doğum tarihi gizleme veya gösterme ayarı facebookta mevcuttur. Facebook'ta doğum tarihi gizleme hem de facebook'ta doğum tarihi gizleme ayarlarını size anlatalım. Profilinize gidiyorsunuz oradan hakkında bölümüne tıklayın ve açılan sayfada aşağıya doğru iniyoruz orada temel bilgilerin karşısında düzenleye tıklayoruz.


Doğum tarihinin karşısındaki açılır simgeye tıklayarak herkese açık olan doğum tarihinizi sadece ben seçeneğini seçerek gizleriz, arkadaşlar seçeneğini seçerek sadece arkadaşlarınıza görebilir, özel seçeneğini seçerek belirli kişilere gösterebilir, kısıtlayabilir veya saklayabilirsiniz. Yine aynı yerde herkese açık şeklindeki seçenek ise facebook'ta herkesin görmesini  imkan veriyor. Facebook'ta default olarak herkese açık gelir.



Facebook'ta doğum tarihinizi herkesten saklayabilir yaşınızı gizleyebilirsiniz veya doğum tarihinizin kimse bilmesin diye tercih edebilirsiniz. Lakin facebook'ta doğum günü kutlamaları veya sürprizleri yapılmasını isterseniz o zaman doğum tarihini göster diyoruz. Facebook'ta bu şekilde doğum tarihini kullanıcılara kısıtlama veya herkes görmesini sağlıyoruz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: