2 Haziran 2014 Pazartesi

Foursquare'de Yer Bildirimi Check-in Nasıl Yapılır?


Foursquare uygulamasında, foursquare yer bildirimi "check-in" yapmak, foursquare uygulamasında fotoğraf yükleme, foursquare uygulamasında yer bildirimi "check-in", Foursquare'de konum bildirimi yapma, Foursquare'de mekan bildirimi nasıl yapılır?



Foursquare uygulamasında üstteki resimdeki kırmızı çizgi ile vurgulu yere gidin ve basıyoruz. Foursquare bulunduğunuz yer en başta olmak üzere yakın yerler listelenecektir. Foursquare uygulamasında birini seçebilir veya üstteki arama yerinden başka bir isim yazarak başka bir yer seçebilirsin. 



Foursquare uygulamasında yer seçimini hallettiyseniz "ne yapıyorsun" kısmına yazı yazabilir veya hiçbir yazı yazmadan burada yer bildirimi "check-in" yap butonuna tıklayın. Kiminle o mekandaysanız seçeneğinde arkadaşlarını etiketleyebilir, fotoğraf ekle bölümünden fotoğraf ekleyebilirsin. Foursquare uygulamasında nasıl fotoğraf yükleriza sorusunun cevabı buradadır. Foursquare'de bu alandan fotoğraf yükleme işlemini gerçekleştiririz. 


Foursquare uygulamasında sosyal medyada "facebook, twitter" simgelerine basarak konum bildiriminizi paylaşabilirsin. facebook, twitter simgelerinin sol yanındaki üç kişinin birarada bulunduğu simgeyi sola çekerek yer bildiriminiz yani ilk yer bildiriminizde "newbie" rozeti kazandığını size bildirilecektir. Foursquare'de yer bildirimleriniz "check-in" ise rozet derecesi yükselecektir.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: