11 Haziran 2014 Çarşamba

Facebook'ta Grup ve Sayfalardan Nasıl Ayrılabilirim?


Facebook'ta isteğinizle istek dışı beğendiğiniz, katıldığınız sayfa ve gruplardan çıkabilirsiniz. Size ilk başta Facebook'ta beğendiğiniz bir sayfa için beğenmekten vazgeçme nasıl olur. Beğenmiş olduğunuz sayfaya gidiyoruz ve kapak fotoğrafının sağ alt tarafında beğendin butonunun üzerine geliyor ve açılır menünün açılacaktır. Bildirimler al, haber kaynağında göster gibi seçeneklerin en alttaki beğenmekten vazgeç seçeneğini seçin. Bu işlemi yaptığnızda sayfa beğeniniz geri almış oluyoruz ve o sayfayı beğenmeden vazgeçmiş oluruz. Facebook'ta sayfanın beğeninizi silmiş olur ve artık sayfa bilgilerini görünmeyecektir.



Facebook grubu silmek veya kaldırmak için ise gruptan ayrılma yazısına tıklayın ve facebook grubundan ayrılabilirsiniz. Bunun için üyesi olduğunuz gruba giriş yapın ve grubun kapak fotoğrafının sağ altında bulunan bildirimler, grup kur'un hemen yanında olan ayar simgesine tıklayıp gruptan ayrıl seçeneğine tıklayın.



Tıkladığınızda karşınıza facebook grubundan çıkma ekranı belirecektir. Şayet gruba tekrar dahil edilmek istemiyorsanız tekrar eklenmesin diye istemediğinize dair seçeneği işaretledikten sonra gruptan ayrıl seçiyoruz. Böylelikle facebook'ta seçmiş olduğunuz gruptan ayrılmış oluruz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın

Hiç yorum yok: