15 Haziran 2014 Pazar

Facebook'ta Profil Linkini Değiştirme Nasıl Yapılır?


Facebook'ta birinin kullanıcı ismine tıkladığınızda veya kendi facebook isminize tıkladığınızda adres çubuğundaki profil linkine dikkat ettiğinide facebook.com/kullanıcı isminiz.... şeklinde yazımlı olur. Facebook'ta daha önceden bir kere değiştirebiliyorduk. Artık tekrar değiştirme hakkımız bulunmaktadır.

Bunun için https://www.facebook.com/settings?tab=account baglantısına girin ya da sağ üstte ayar simgesine tıklıyoruz ve oradan hesap ayarları diyoruz. Kullanıcı adı yazan kısmın karşısında profilimize ait facebook linki vardır, onun karşısında ise "düzenle" seçeneğini vardır. Biz bu düzenle'ye tıkladığımızda Herkese açık kullanıcı adın, aşağıdakiler için adresinle aynıdır yazan bölümün altında kullanıcı adı boşluğuna istediğimizi yazabiliriz ancak başka facebook kullanıcısı varya olmayacaktır. Kullanıcı adınız uygunsa kabul olacaktır.

Facebook profilimize girdiğinizde veya kullacılar girdiğinde facebook.com yazısının devamında kullacı isminiz görünecektir. Örneğin burada "programsepetimiz..." yazacak olursak facebook profilimiz "facebook.com/programsepetimiz... " şeklinde olucaktır. İstediğimiz ismi bulup yazdıktan sonra onaylamak için şifremizi giriyoruz ve değişiklikleri kaydet diyoruz işlemi tamamlamış oluyoruz. Facebook kullanıcı adınızı, profil linkiniz için gerekli düzenlemeyi yapmış olduk ve artık bu işlemde bitmiştir.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: