23 Haziran 2014 Pazartesi

Windows 7'de Masaüstü Simgelerini Değiştirme Nasıl Yapılır?


Windows 7 işletim sisteminde rahatlıkla Bilgisayarım, Çöp Kutusu, Kullanıcı Dosyaları ve Ağ gibi masaüstü öğelerinin simgelerini değiştirerek bilgisayarınızı daha size göre daha özel bir hâle getirebilirsiniz. Windows 7 işletim sisteminde sırası ile nasıl yapılacağını görsel olarakta ve nasıl yapılacağı ile ilgili şimdi size sırası ile anlatayım.

Öncelikle windows 7 Masaüstü'nde boş bir noktaya veya alana farenizin sağ tuşuyla tıklayoruz ve açılır menüde en altta Kişiselleştir seçeneğine tıklıyoruz.
Kişiselleştir seçeneğine tıkladıktan sonra açılan pencerede sağ taraftaki menüde Masaüstü simgelerini değiştirin seçeneğine tıklıyoruz.


Karşınıza windows 7 Masaüstü Simge Ayarları penceresi açılacak. Siz bu pencerede simgesini değiştirmek istediğiniz Bilgisayarım, Çöp Kutusu, Kullanıcı Dosyaları ve Ağ gibi masaüstü öğesini seçiyoruz ve ardından Simge Değiştir seçeneğine tıklayın.

Simge Değiştir seçeneğine karşınıza çıkacak siz burada windows işletim sisteminde bulunan pek çok farklı simge ve ikon gelecek. Siz bu gelen ekranda bunların arasından isterseniz, İnternet'ten indir ya da kendi hazırladığınız simgeler arasından seçip masaüstü simgelerini değiştirebilirsiniz.

İşte bu şekilde windows 7 işletim sisteminde masaüstü simge  veya ikonlarını değiştirebilir size özgün yapabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: