24 Haziran 2014 Salı

Facebook Hesabınızı Twitter Hesabına Nasıl bağlarız?


twitter facebook bağlantısı nasıl yapılır

Twitter hesabınızda yazdıklarınız facebookta görünmesini istiyor musunuz? Bu işlem için küçük bir ayarla isterseniz twitter hesabınızdaki yazılarınız facebook'ta durum güncelleme şeklinde görünecektir. Bunun için yapmamız gereken facebook hesabımız açık iken twitter hesabınıza giriş yapıyoruz. Twitter hesabınıza giriş yapın ve anasayfada sağ üstte dişli çark simgesine tıklayoruz oradan ayarlar bölümüne giriyoruz ve sonra da soldaki menülerden profil diyeceğiz. Altenatif olarak bunun yerine direkt https://twitter.com/settings/profile bağlantısından da giriş yapabilirsiniz. Aşağıda facebook'a bağlan yazısını göreceksiniz ve tıklayınız.

facebook twitter bağla
facebook twitter bağlantı

Karşınıza bir pencere açılacak ve Twitter senin herkese açık profiline, arkadaş listene ve doğum gününe erişmek istiyor. yazacak ve siz bu ekrana tamam diyorsunuz.


facebook twitter bağlan
facebook twitter bağlantı

Sonraki ekranda ise Twitter senin adına arkadaşlarınla paylaşımda bulunmak istiyor. yazacak ve siz buna da tamam diyorsunuz. Twitter hesabınızda bunun için izin ver diye bir şey ekran gelecek ve retweetleri facebook hesabına gönder seçeneğini işaretleyin ya da işareti kaldırın, facebook profilime gönder seçeneğini de işaretleyip ya da işareti kaldırmak yine sizin tercihiniz olacaktır. Bu ayarları yaptıktan sonra twitter'da yazdıklarınız facebook hesabınızda görünecektir ve bu şekilde ayar yapark facebook hesabını twitter hesabına bağlamış olursunuz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: