28 Haziran 2014 Cumartesi

Chrome Açılış Sayfası Değiştirme Nasıl Yapılır?


İnternet tarayıcısı açıldığında favori sayfanızı "www.google.com.tr" görmek istiyorsanız birkaç adımla bu işlemi kolayca ayarlayabilirsiniz.

İnternet tarayıcıları varsayılan olarak bir başlangıç sayfası ile açılmaktadırlar. Örneğin Chrome'un başlangıç sayfası ise doğal olarak Google arama motorunu ayarlanmıştır.

İnternet tarayıcısının açılış sayfasını kolayca favori sitenizle veya istediğiniz bir arama motorunla değiştirebilirsiniz. Başlangıç sayfasının nasıl değiştirileceğini internet tarayıcısında size anlatmaya çalışalım.

Google Chrome açılış sayfası değiştirme nasıl yaparız?

Chrome açılış sayfasını değiştirmek için öncelikle google chrome tarayıcınızı açıyorsunuz ardından google chrome ekranında üst sağ tarafta bulunan somun anahtarı biçimindeki simgeye tıklayıp "Ayarlar"ı açın.


Açılır mennüde ayarlar bölümüne tıkladınız ve açılan pencerede, "Başlangıçta" başlığı altındaki Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç seçeneğini işaretleyoruz ve ardındanda "Sayfaları ayarla" bağlantısına tıklıyoruz.



Sayfaları ayarla seçeneğine tıkladığınızda karşınıza yeni ekran gelecek "Yeni sayfa ekle"  karşısındaki URL'yi girin istediniz veya belirlediğiniz sayfa yada sayfa adreslerini yazdıktan sonra tamam butonuna tıklıyoruz. Bu şekilde istediğiniz kadar site ekleyebilirsiniz buda birden fazla sekme açmanızı yapacaktır.



Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın


Hiç yorum yok: